Országúti

Vuelta a Espana hírek: Trentin négy szakaszt nyert, de nem az övé a ponttrikó, Alberto Contador elköszönt, Chris Froome megcsinálta a modern kor első Tour-Vuelta dupláját, a Vueltán zárult a női World Tour-sorozat
Vuelta: Trentin negyedik szakaszgyőzelme, Froome nyerte az összetettet, Contador elköszönt
További hírek:Országúti
Korábbi hírek:

« 1 | 2 | 3 »
Vuelta: Rafal Majka nyerte a Sierra de la Pandera befutóját, Froome megőrizte vezető helyét2017.09.02. - Rafal Majka (Bora-hansgrohe) hatalmasat küzdve nyerte a Vuelta tizennegyedik szakaszát, összetettben továbbra is Chris Froome (Sky) vezet.

Vuelta a Espana hírek: Trentin harmadik szakaszgyőzelmét ünnepelhette, a Sky improvizált a végén, remekül dolgozott a Sunweb sora2017.09.02. - Matteo Trentin: egyáltalán nem tetszett ez a befutó A Quick-Step Floors csapata folytatja fantasztikus idei szereplését, öt Giro és öt Tour de France szakaszgyőzelmet követően a Vueltán is megszerezték ötödik etapgyőzelmüket, ami Matteo Trentin harmadik egyéni sikere volt. „Egyáltalán nem tetszett ez a befutó, de tudtuk, hogy ez lesz az a szakasz, ahol még lehet esélyem – nyilatkozta a célba érkezést követően a pontversenyt továbbra is vezető, zöld trikós Trentin. – Három kilométernél még nem tűnt ennyire nehéznek, de nagyon technikás volt a vége. Már a nap elején eldöntöttük, hogy mindent beleadunk, ezért szinte végig az élen dolgoztunk. Ez egyértelmű volt számunkra, hisz a Vuelta további szakaszait elnézve, legközelebb talán csak Madridban lesz lehetőségünk. Hihetetlen munkát végzett mindenki a sorban. Ha egy ilyen csapat van mögötted, akkor egyszerűen muszáj nyerned, nem teheted meg azt a többiekkel, hogy ne az első helyen érj célba. Két szakaszt nyertem idén a Touron, hármat a Vueltán, ez valami bámulatos. Magabiztosan álltam rajthoz, de ezt azért nem gondoltam volna. Ráadásul úgy vélem, hogy csapatként még mindig lehet esélyünk további szakaszt vagy szakaszokat nyerni.”

Vuelta: Matteo Trentin a nagy hegyek előtt harmadik szakaszgyőzelmét is bezsebelte2017.09.01. - Matteo Trentin (Quick-Step Floors) nyerte a Vuelta tizenharmadik szakaszát, összetettben továbbra is Chris Froome (Sky) vezet.

Vuelta a Espana hírek: Marczynski duplázott, Contador ígéretének megfelelően támadott, Froome örül, hogy ennyivel megúszta, szurkoló támadt Maxim Belkovra (videó)2017.09.01. - Tomasz Marczynski duplázott, második szakaszgyőzelmét ünnepelhette az idei Vueltán Matteo Trentin után Tomasz Marczynski is duplázott az idei Spanyol Körversenyen, ráadásul a Lotto-Soudal lengyel kerékpárosa másodszor is szökésből ért haza, ami tovább növeli sikereinek értékét. „Nagyon élveztem ezt a szakaszt, fantasztikus érzés egyedül célba érkezni – nyilatkozta a díjátadóra várva Marczynski. – Az első szakaszgyőzelmemet követően egy kissé pihenősre vettem a figurát. Nem volt egyszerű bekerülni a szökésbe, sokat kivett belőlem, amire kialakult a nap elmenése, melybe szerencsére én is benne voltam. Amikor elért egy bizonyos különbséget a két csoport közötti differencia már akkor tudtam, hogy ez az én napom lehet. Az utolsó emelkedő elején eléggé könnyedén haladtam, próbáltam azt figyelni, hogy a többiek milyen erőben vannak, de mivel nem nagyon jöttek utánam, ezért egyedül mentem tovább. Leírhatatlan érzéseket kölcsönöz úgy szakaszt nyerni egy nagy háromhetesen, hogy egyedül érsz célba.”

Vuelta: Marczynski duplázott a 12. szakaszon, Contador támadott, Froome bukott2017.08.31. - Tomasz Marczynski (Lotto-Soudal) második szakaszgyőzelmét szerezte az idei Vueltán, összetettben továbbra is Chris Froome (Sky) vezet.

« 1 | 2 | 3 »
Görög-szigettúra 2016. Görög-szigettúra 2016.
Távolság: 960 km
Szintkülönbség: 10200 m
Nehézségi fok: 7
Célpont: SVÁJC 2015. Célpont: SVÁJC 2015.
Távolság: 960 km
Szintkülönbség: 13500 m
Nehézségi fok: 9
Déli-Kárpátok 2015. Déli-Kárpátok 2015.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések