Visegrad V4 - GP Slovakia (UCI 1.2): Paterski nyert, csak két magyar fejezte be

E-mail  Nyomtatás
2018. március 31. szombat
  |   Szerző: VELO.hu
Címkék:

 Az idei V4 országúti kerékpárverseny sorozat március 21-én, a GP Slovakia futammal kezdődött, Pozsony környékén 158 km-es távon. A mezőnyben ott volt a DKSI, Epronex, Kőbánya és Pannon sora is, valamint Kusztor Péter is osztrák csapatával.

 

A rajt után az óriási szélben rögtön a CCC prokontinentális csapat vette át az irányítást és kemény szélezésbe kezdtek, ami gyorsan szétszakította a mezőnyt. Az első csoportban mindössze kilencen maradtak, közülük négyen a már említett lengyel csapatból. Korábbi csapattársuk, Maciej Paterski (képünkön) a  hajrában megtréfálta őket és 45.65-ös átlaggal nyerte a nagydíjat. 

 

A második csoportban 12 fő érkezett közel 3 perces hátránnyal, majd a harmadik csoport már 9 perccel a győztes után ért célba, itt jött meg Pápai Ádám (DKSI) és Ábrók Norbert (Epronex). A többi magyar induló nem tudott végigmenni, a versenyt mindössze 54 fő fejezte be. Teljes eredménylista a letölthető fájlok között. 

 

Diavetítéshez kattints a képre

 

A V4 sorozat következő futamait április 21-22-én Csehországban és Lengyelországban rendezik, a magyarországi futamra május 12-én kerül sor. 

 

 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Letölthető dokumentumok:

Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések