Veterán kerékpárok a Millenárison május 1.-én

E-mail  Nyomtatás
2012. április 28. szombat

Egy kiváló május elsejei programra invitálunk titeket. Már tavaly is nagy siker volt a Velodrom Millenáris rendezvény, ahol veterán kerékpárok, autók, és motorok vonultak fel a betonkaréjon.

 

Diavetítéshez kattints a képre

Persze nem csak a Millenáris hangulata teszi felejthetetlenné a rendezvényt, hanem a sok korhű ruhába öltözött kiállító, és látogató is. Aki a régi korok ruhájában érkezik, annak a belépő is fél áron van! A „dress code”-ról ITT tudsz bővebben olvasni.

 

Diavetítéshez kattints a képre

 

Tavaly is rengeteg veterán kerékpárt láttunk kint, ezért idén sem hagyjuk ki a Velodrom Millenárist, és végre az időjárás is kegyes hozzánk, így nyári melegben nézhetjük végig az akár 100éves bringák versenyét a betonteknőben a futókerékpártól a velocipéden át a világháborús katonai bringáig.

 

Diavetítéshez kattints a képre

 

De ez még nem minden. Aki szereti a motorokat, és autókat, az olyan csemegéket láthat itt a pályán dübörögni, amiből lehet, hogy csak pár darab van a világon. Veterán Indian-ok, Pannóniák, Mercedesek, Ferrarik, Fiatok, és még sorolhatnánk a tavalyi élmények alapján.

 

Várunk tehát kedden a betonteknőben! Ha azonban már a hétvégén is veterán járműveket akarsz látni, akkor irány a Hungexpo, ahol hétfő estig várnak a gépek az Oldtimer Expo-n.

 

Részletes információt a szervezők honlapján találsz.
 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:


Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések