Új néven folytatja a Tusnád kontinentális csapat

E-mail  Nyomtatás
2017. november 08. szerda
  |   Szerző: Sajtóközlemény
Címkék:

 Új neve lesz a kontinentális csapatnak


A 2006-ban létrehozott Tusnad Cycling Team – amely Románia egyetlen kontinentális kerékpárcsapata – a 2018-as évre márkaváltáson megy keresztül: a jövő évben Csíkszereda város neve is szerepel majd a csapatnévben. „Mivel a legnagyobb anyagi és logisztikai támogatást a helyi önkormányzattól kapjuk, a csapat 2018-tól a Csíkszereda Cycling Team néven szerepel majd, így is népszerűsítsük majd hazai és nemzetközi szinten a hargitai megyeszékhelyet. A csapat gerincét a városból és a térségből származó sportolók adják majd, melléjük pedig két-három légióst szerződtetünk, akik segítenek majd a legjobb eredmények elérésében a nemzetközi viadalokon” – összegezte a csíkszeredai paralimpikon.

 

Diavetítéshez kattints a képre

 A kerékpáros akadémia, elsődleges cél 2018-ban


Az idén útjára indított Novák Cycling Academy – amely Kelet-Európa egyetlen kerékpáros akadémiája – új korszakba lép a következő évben. Az akadémia sportolóinak számát harmincra bővítené az alapító, ugyanakkor a toborzást és a képzést kiterjesztenék a Csíkszereda környéki településekre is. „A támogatók hathatós segítségével arra törekszünk, hogy több gyereket bevonjunk az akadémiai képzésbe és új térségi központokat hozzunk létre. Hiszem abban, hogy az akadémia sportolói közül legalább egynek, de remélem, hogy többnek is sikerül majd bajnoknak lennie és nemzetközi szinten is számítani fogunk” – nyilatkozta az alapító Novák Károly Eduárd.

 

 

Diavetítéshez kattints a képre

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Eddig hozzáfűzött kommentek:

2017.11.08. 20:26
Jó hír. Vajon lesz követője a székelyeknek az anyaországban is?

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések