Szintet léphet a 2019-es szezonban a Pannon Cycling Team + GALÉRIA

E-mail  Nyomtatás
2019. február 07. csütörtök
  |   Szerző: velo.hu

Diavetítéshez kattints a képre

 

A 2019-es év meghatározó idény lesz a Pannon Cycling Team életében – jelentette be a sportklub exkluzív szezonnyitó sajtótájékoztatóján a csapat elnöke, Bátorfi Béla. A versenyzők már a tavalyi, első profi szezonjukban jelentős eredményeket értek el magyar és a szlovák kerékpáros körversenyeken, ahol a világ legjobb csapataival és versenyzőivel mérkőzhettek meg. A Pannon Cycling Team az idei évben négy új igazolással és új felszereléssel kezdi meg a versenyszezont, melynek első állomása Törökországban lesz.

 Ígéretes év elé néz Magyarország egyetlen, kizárólag magyar versenyzőkből álló, nemzetközi bejegyzésű kontinentális kerékpár csapata, a Pannon Cycling Team. Bátorfi Béla, a csapat elnöke exkluzív sajtótájékoztató keretében, a Szépművészeti Múzeumban elmondta, a tavalyi versenyszezonban nem várt sikereket értek el a versenyzők, melyek túlszárnyalták a szakma és a csapat vezetésének elvárásait is.

 

A Pannon Cycling Team nem csak korszerűbb eszközökkel, de új csapatösszetétellel is készül a 2019-es szezonra. A klub vezetése bejelentette a Pannon egyik jelentős versenyzője, Valter Attila távozását, aki az idei évtől a CCC kontinentális csapatában folytatja a pályafutását. A kerékpáros csapat azonban ezzel egy időben négy új taggal is bővül Pelikán János, Forray András, Moricz Dániel és Fetter Erik személyében.

 

Szabó Ádám, a csapat sportigazgatója elmondta, a versenyzők edzésmunkája alapján könnyen elképzelhető, hogy az idén még jobb eredményeket ér el a Pannon. A sportigazgató elárulta azt is, hogy a tavalyi szezonhoz képest hússzal több UCI versenynapot teljesítenek, melyeknek minden eddiginél erősebb kerettel és nagyobb várakozásokkal vágnak neki.

 

A Pannon Cycling Team a 2019-es versenyszezont a hétvégén kezdi meg Törökországban, ahol két egymást követő megmérettetésen bizonyíthat a megújult csapat. Az idei év két kiemelt kerékpáros versenye a csapat számára a 2019 júniusában megrendezett Tour de Hongrie, valamint az országos bajnokság lesz.

 

A csapat kommunikációjában megjelenik a WOW Hungary turisztikai márkalogó is, erről bővebben ITT olvashatsz.

 

FOTÓGALÉRIA a csapat 2019-es tagjairól ITT

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések