Pályakerékpáros világbajnokság 2019: Szalontay Sándor 21. lett Sprintben, Lovassy Krisztián 23. Omniumban

E-mail  Nyomtatás
2019. március 02. szombat
  |   Szerző: velo.hu

A lengyelországi pályakerékpáros világbajnokság negyedik versenynapján Szalontay Sándor Sprintben, míg Lovassy Krisztián Omniumban volt érdekelt.

 

Diavetítéshez kattints a képre

Szalontay Sándor a 200 méteres leborítást 9.854-es idővel a tizenhatodik helyen abszolválta, ezzel bejutott a legjobb huszonnyolc közzé, ahol a cseh Pavel Kelemen várt rá. Kettőjük csatájából Kelemen került ki győztesen, így a magyar versenyző a huszonegyedik helyen zárta a világbajnokságot, mivel a tizenhat közzé be nem jutó kerekesek közül a kvalifikációban az ötödik legjobb idő volt az övé.

 

Diavetítéshez kattints a képre


A férfi Omnium Scratch számát Lovassy Krisztián a 22. helyen abszolválta, a tempó versenyben és az eliminációs számban szintúgy a 22. lett, sajnos a pontversenyben már nem tudott javítani, így végül a 23. helyen zárt. Érdekesség, hogy a tempó versenyben 57 kilométer/órás, míg a pontversenyben 55 kilométer/órás átlagot hajtottak. A számot hatalmas csatában az új-zélandi Campbell Stewart nyerte a francia Benjamin Thomas és a brit Ethan Hayter előtt.
 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Eddig hozzáfűzött kommentek:

2019.03.02. 23:12
Így a magyar versenyző a 21. lett nem a 24. !

2019.03.02. 23:11
21. lett a Sanyi !


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések