Neubauer Eliza 15. az egyik legnagyobb női többnapos utánpótlásversenyen

E-mail  Nyomtatás
2018. szeptember 09.
  |   Szerző: velo.hu

Szeptember 1- én és 2-án a női U17-es és U19-es magyar országúti válogatott Hollandiában vett részt a Boels Ladies Tour WorldTour viadal utánpótlásversenyén. Neubauer Eliza Sára az előkelő tizenötödik helyen zárt.

A válogatott legtöbb tagjának még ismeretlen terep volt a külföldi versenyzés, főleg ilyen technikás pályán és ekkora mezőnnyel, így ez egy remek tapasztalatszerző viadal volt. A Boels Ladies Tour Hollandia legnagyobb elit többnapos versenye, melyen a legjobb női csapatok állnak rajthoz, ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy az idei kiírást Annemiak Van Vlauten (Mitchelton-Scott) a jelenkor egyik kiemelkedő női kerekese nyerte. A viadal egyik betétfutama az utánpótláskorúak versenye.

 

Diavetítéshez kattints a képre


A hasonló megmérettetések remek alapot szolgáltatnak a hosszabb távú tervekhez, melyek a női országúti versenyzés fejlesztését szolgálják. A magyar keretet Bajorfi Eszter, Fördős Kata Barbara, Hideg Nóra, Honos Csenge, Kovács Judit, Kovács Petra, Kovács Vivien és Neubauer Eliza Sára alkották.


A külföldi, ismeretlen környezet által okozott izgalom csupán az első körökben mutatkozott meg a csapaton, a versenyzők folyamatosan váltak egyre magabiztosabbá. Az első szakasz a nagy presztízsű Tom Dumoulin kerékpárparkban került lebonyolításra.

 

Diavetítéshez kattints a képre


A legjobb magyar eredményt Neubauer Eliza Sára érte el, aki az első napot a 17., a második napot pedig a 11. helyen zárta, így összesítettben az előkelő 15. pozícióban végzett.

 

A rendelkezésünkre álló eredménylisták a letölthető fájlok közt találhatók!

 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Eddig hozzáfűzött kommentek:

2018.09.09. 07:31
És a többiek eredménye miért nem jelent meg. Eredménylista?

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések