MonChi blogja: vasárnap-hétfő

E-mail  Nyomtatás
2008. május 16. péntek

2008. 05. 11.

Zerge edzésterve szerint: szombat: 2 óra nagyon könnyű (50-60%= 122-135)

Mivel a szombatot átszenvedtem, vasárnapra került sor a könnyű edzésre. Gábor jött velem, (porckorongsérve kezelése közben lett barát) könnyű volt a terv, így Szentendre lett a cél.
Gyönyörű napos idő, végig bicikli út, minden adott volt. Másfél óra alatt kitekertünk Szentendrére.

Diavetítéshez kattints a képre

Rég nem jártam erre, felfedeztünk egy új utat a parton. Még egy pici erdőszerű rész is van! A Budakalászi tavaknál nem ártana felújítani az utat, nem egyszerű arra a sok lyuk miatt. Hihetetlen sok ember volt a kerékpárúton. Izgalmas volt kerülgetni őket, bár a Rómain egy kicsit besokalltam a tömegtől. Végre sajátszememmel láttam az épülő új hidat (mint autós, azt mondom, sokat javít a mostani helyzeten, de közben az is felmerült bennem, hogy itt sem lesz többet friss levegő). Csillaghegy után van egy rész, ahol vagy kerülsz 500 métert, vagy átkelsz egy betonoszlopon, odafelé kerültünk, vissza átcipeltem a bringát..

Szentendrén ettem fogast roston, hozzá egy pohár bor (ciki, de igazi gasztronómiai élvezetet okozott). Utána hihetetlen erőre kaptam, én mentem elöl, ergo adtam az iramot, 1óra alatt visszaértünk, de ezt a táv ismeretére talán a lejtőre is foghatom.

Miután Gábornak is komoly próbatétel volt a túra tavalyi betegsége miatt, befeküdtem mellé egy masszázsra (mivel az izomlázam továbbra is fennállt). Most éreztem igazán, milyen szerencsés vagyok a munkámban. Kaptam egy thai, olajos és gyógynövényes gőzmasszázs kombinációt. A végén 4-en masszíroztak (még egy speciális méhmasszázst is kaptam, ami a thai csajok szerint ilyen megterhelésnél nem árt, ha el akarom kerülni a méhsüllyedést, ami ha az ember lánya gyereket akar, megnehezíti a teherbeesést). A végére kilazultam, az izmaim a helyükre kerültek, laza tónusban.

Estére happy voltam, egy kicsit napbarnított, nyugodt szívvel falhattam a csokit, mert elégettem 1800 kalóriát és végre nem fájt semmim.

2008. 05. 12. Pünkösdhétfő.

Zerge terve szerint: 2,5 óra , benne 3x 10perc közepes (70-80%= 149-162)
10 perc könnyű pihenővel (60-70%= 136- 148)

Este fellépett egy számomra fontos jóbarát az A38-on, nem lehetett kihagyni. Két pohár vörösbort ittam, az már rendben volt. Aztán hoztak egy Jagert… nos, amint abba is belenyaltam, máris taxit kellett hívnom. Ugyanis rájöttem, a sporttal nem lehet összeegyeztetni az ivást és az éjszakázást. Hajnali egykor már javában szundiztam, a sport lefárasztott…

Reggel cudarul ébredtem, de délután Barnával is nekivágtam a Szentendrei útnak.

Ráébredtem, azért vannak fájdalmaim, mert mégiscsak jobb, ha feljebb van egy picit az ülés (ez okozhatja a térdfájást biztosan), holnap átállíttatom.

Egy picit több mint egy óra alatt kiértünk, ezúttal nem volt kaja, csak szendvics és Cerbona.

Viszont most már simán le- és felmentem azon a magas homoktöltésen, amin előző nap még nem. A betonoszlopon egy pillanatra elvesztettem az egyensúlyomat bringacipelés közben, majdnem beleestem a vízbe, de átugrottam bringával a kezemben a túlsó partra, így szerencsésen megúsztam. Az azt követő betonfalba ágyazott magas töltésen is feltekertem rézsúton (előző nap még feltoltam a bringát). Jó volt szokni a járgányt, még mindig biztosabb vagyok a motoron… de holnapra kell valami kihívás ismét. A hegy az.
Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Eddig hozzáfűzött kommentek:

2008.05.19. 14:39
SZükséges, ezt cseppet se vitatom...csak a pénz meg időigénye miatt luxus...nekem sajna éppen nincs masszőr ismerősömanélkül meg méregdrága...

2008.05.18. 18:52
Nem luxus - szükséges - főleg ha van masszőr ismerőse az embernek. :) Mondjuk ha keveset mész, akkor tényleg nem olyan fontos...

2008.05.17. 15:38
masszázs?? mindíg megdöbbent hogy egyeseknek milyen luxus dolgokra telik....

2008.05.16. 18:33
mert nagy szüksége lenne rá az izomzatomnak, érzem:(

2008.05.16. 18:31
szia!én is bringázok, tudsz ajánlani 1 masszázs céget , esetleg a tiedet ahova lehetne menni ?

2008.05.16. 18:30
szia!én is bringázok, tudsz ajánlani 1 masszázs céget , esetleg a tiedet ahova lehetne menni ?

Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések