Merida Freeway bringákat nyerhetnek a szombati BringaMánia Balatonkör túrázói

E-mail  Nyomtatás
2012. április 27. péntek

Szombaton, kora reggel indul a McDonald’s BringaMánia Balatonkör – a résztvevők között idén is értékes ajándékokat sorsolnak ki a szervezők.

 

Megéri elindulni április 28-án a BringaMánia Balatonkörön, a kihívás és a felejthetetlen élmény mellet értékes ajándékkal gazdagodhatnak a túrázók. A résztvevők között – a 206 kilométeres és a 85 kilométeres távon is – egy-egy Merida Freeway 9100 bringát sorsolnak ki. A sorsoláson minden túrázó részt vesz. Fontos tudni, hogy a kerékpárokat a sorsoláson csak személyesen lehet átvenni, a nyertes rajtszám ellenében. Ha a szerencsés nyertes a sorsolást követő egy percben nem jelentkezik a nyereményért, újabb sorsolásra kerül sor.

 

Diavetítéshez kattints a képre

 

A nyertes rajtszámok kihúzására a vezetett túrák beérkezése után kerül sor. A beérkezés időpontját számos tényező befolyásolja, ezért a szervezők tájékoztatásként csak várható időpontokkal tudnak szolgálni:


A Kiskör sorsolásra a vezetett túra érkezése után fél órán belül, várhatóan 17:30-kor kerül sor.
Nagykör sorsolása várhatóan a vezetett túra beérkezése után, este 21:30-kor lesz.

 

De nem csak a felnőttek nyerhetnek bringát! Balatonföldváron, a Keleti Strandon 9:30-tól egészen este 18 óráig az olimpia jegyében szervezett bringás erőpróbákon vehetnek részt a gyerekek. Az erőpróba állomásain tallérokat gyűjthetnek a kicsik, amiket hasznos BringaMániás ajándékokra válthatnak be. A mini olimpikonok között a Gulliver Játékáruház jóvoltából játékokat, a Vuelta Sportiroda felajánlásából pedig egy biciklit sorsolnak. A nyertes gyerkőcöknek személyesen kell jelen lenniük a nyeremény átvételénél. A sorsolás várható időpontja 16:30, a balatonföldvári keleti strandon, az Alma Együttes koncertje után.

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések