Király Mónika az olasz Servetto-Piumate-Beltrami TSA csapatban folytatja

E-mail  Nyomtatás
2019. január 13.
  |   Szerző: velo.hu

Király Mónika három év után vált, a S.C Michela Fanini csapatától a szintén olasz Servetto-Piumate-Beltrami TSA sorához szerződött.

A csapatváltás oka nagyon egyszerű a többszörös magyar bajnok Móni korábbi csapata 2019-ben már nem lesz UCI besorolású, vélhetően regionális szinten folytatja, így mindenféleképpen egy olyan sort kellett keresnie, amely hasonló nemzetközi versenyprogramot biztosít számára, mint amit korábban megszokhattunk.


Dario Rossino csapata 2013-ban alakult, az évek során olyan kerekesek fordultak meg a színeikben, mint az olasz Annalisa Cucinotta, a hegyikerékpározásból jól ismert svájci Jolanda Neff vagy éppen az évek óta a csapat győzelmeiért felelős kolumbiai Ana Crista Sanabria.

 

Diavetítéshez kattints a képre


A 2018-as idényben a sor versenyprogramja önmagáért beszélt, ott voltak a Valenciai Körversenyen, a Strade Bianche egynaposán, az Emakumeen Bira szakaszversenyén, a Giro Rosa viadalán vagy éppen a Tour of Guangxi többnaposán is.


„Mónika egy nagyon tapasztalt versenyző, aki rengeteget segíthet nekünk – így Dario Rossino csapatvezető. – Örülünk, hogy úgy döntött, hogy a mi színeinkben folytatja.”


Egyelőre Mónikán kívül a szintén az S.C Michela Fanini sorától érkező ukrán Yevgenia Vysotska érkezését valamint az orosz Kseniya Dobrynina és a szintén orosz Anna Potokina szerződéshosszabbítását jelentették be.


 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések