Ismét "Miénk a Pálya" május 11-én

E-mail  Nyomtatás
2013. április 30. kedd

Idén is uralmuk alá hajtják a bringások az aszfaltot a Hungaroringen, 2013. május 11-én, szombaton.

 

Az Opel Családi Fesztiválon idén is kiemelt figyelmet kapnak a kerékpárosok. A nap kezdéseként a Vuelta Sportiroda és a Gödöllői Lokálpatrióta Klub szervezésében bringázz szabadon a Hungaroringen május 11-én, szombaton délelőtt! Budapestről és Gödöllőről csoportosan vonulnak fel a bringások a pályára, ahol 9 órától 10:30-ig annyi kört tehetnek meg, amennyit csak tudnak.

 

Diavetítéshez kattints a képre

Csatlakozz a Mogyoródra vezető szervezett bringás túrához Budapesten vagy Gödöllőn, melynek során a kerekesek biztonságáról a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság gondoskodik. A tervezett átlagsebesség 15-20 km/h lesz, a gyerekek tempójához igazodva. Egy sportos, 10 évnél idősebb gyerek számára már teljesíthető a táv, amely Budapestről 13 km, Gödöllőről pedig 14 kilométer. Az érdeklődők akár késő délutánig is maradhat az Opel nap programjain, vagy 12 órakor csatlakozhatnak a visszatérő túrákhoz. Találkozó Budapesten reggel 7 órakor, indulás 8 órakor a Fóti úttól. Online előregisztráció vagy az indulásnál helyszíni nevezés szükséges, mert a Hungaroring területére csak így lehet bejutni.

 

Azon Budapestről indulók között, akik a www.kerekparinfo.hu oldalon előre regisztrálnak a túrára, és letekerik a távot, tesztvezetést és egy több ezer forint értékű Opel ajándékcsomagot sorsolnak ki a Hungaroringen. A nyertes egy általa kiválasztott Opel modellel tölthet el egy hétvégét. A gödöllői helyszíni regisztrálók között – a Gödöllői Lokálpatrióta Klub jóvoltából – szintén értékes nyeremények találnak gazdára. A gödöllői indulóknak az indulás helyszínén kell regisztrálniuk, online regisztráció részükre nem lesz.

 

Diavetítéshez kattints a képre

 

Hogy zavartalan lehessen a tekerés, a rendezvényen felállított MOL Bringaponton igénybe vehetik az ott biztosított kerékpáros szerelő- és pumpakészleteket. Bemutatókban sem lesz hiány! Hegedűs Laci hazánk legeredményesebb triálosa érkezik barátaival egy bemutató erejéig a Hungaroringre. Hegének egy külön pálya épül, ahol többméteres magasságokból ugrat le és fel a bringájával, de több embert is átrepül majd, és egy meglepetés ugrással is készül!

 

A látogatók emellett különleges közlekedési eszközöket is tesztelhetnek. Kipróbálhatják a helyszínen az E-bike-ot, a magyar feltalálók alkotta kétkerekű, leginkább a roller és gördeszka ötvözetére hasonlító Gauswheelt, a sífutást szimuláló Skike sírollert is, és mindemellett kiépül egy gördeszka pálya is, amin a kicsit hosszabb, de stabilabb longboardokkal lehet majd gurulni.

 

Részletes információk és regisztráció a túrákra itt: www.kerekparinfo.hu

 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:


Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Eddig hozzáfűzött kommentek:

2013.05.01. 10:28
Még sehol sem lehet regisztrálni, a lokálpatrióták weboldalán meg az egészről nincs fent egyelőre egy betű sem.
Csak úgy nem lehet kimenni?

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések