Magyar hírek

« 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 ... utolsó »
2019.03.19. - Évek óta Közép-Európa (de talán egész Európa) legnagyobb létszámú kerékpáros gyerekverseny sorozata a háromszoros világbajnok nevét viselő Sagan Tour, mely rengeteg szponzorral, egész napos fesztivállal és erős mezőnyökkel várja a baby kategóriától kezdve (U5) egészen az U15-ös korcsoportig a versenyzőket. A pályák teljesítéséhez minden esetben mountain-bike kerékpárral kell indulni (ez a kiírásokban is benne van), a terep pedig a helyszínektől függően vagy nagyon gyors, városi parkban lévő pálya vagy vérbeli XCO nyomvonal.. A Szlovákiában megrendezésre kerülő sorozatban évenként 9-10 fordulót tartanak, a korcsoportos összetett győztes pedig sárga trikót kap az év végén (a második helyezett zöld, a harmadik pedig pöttyös trikót). A főszervező, Sagan gyerekkori edzője, Peter Zanicky, aki időről időre a világsztárt is eltudja hozni a futamokra, nem volt ez másképp például tavaly áprilisban Nyitrán, amikor közel 1000 induló és több ezer néző tombolta végig, ahogyan Sagan felvezette a gyerekeknek a futamokat. A sorozat fordulóinak dátumai és a hozzájuk tartozó versenykiírás megtalálható a VELO.hu eseménynaptárában, annál is inkább, mert az idei nyitó futamra (mely március 31-én lesz Rimaszombaton) tudomásunk szerint 20 magyar gyerek is kimegy. A Superior MTB Team csapata Búr Zsolt vezetésével a teljes sorozaton versenyeztet majd egy kisbusznyi gyereket, de rajtuk kívül debreceni indulóról is tudunk, illetve a bükkszentkereszti klub Sikter Zsuzsanna vezényletével 14 fővel lesz jelen az első futamon (majd remélhetőleg a többin is). A támogatóknak köszönhetően a nevezési díj mindössze 2 Euró, melyért színvonalas rendezést, chipes időmérést, rajtcsomagot és a dobogósok értékes ajándékokat is kapnak. A korábbi években voltak már kis létszámban magyar résztvevők az eseményen, ahol a mieink több korosztályban is nyertek fordulót és összetett második helyet is elhoztak. Az esemény hivatalos oldala: www.detskatour.sk itt rengeteg fotó és videó található kedvcsinálónak. Sagan videós üzenete az idei sorozatról edzés közben: [[https://www.youtube.com/v/bhLNZ3SpWv0?fs=1&hl=hu_HU 560 315]]

2019.03.18. - Peák Barnabás az előkelő tizenhatodik helyen zárta a kiemelt kategóriás Ronde van Drenthe egynaposát, ezzel 5 UCI Europe Tour pontot gyűjtve.

2019.03.16. - Frissítés vasárnap: A körverseny záró etapját Pazin és Umag között rendezték 156 km-es távon, ahol sprintbefutó döntött, melyet az olasz Guardini (Bardiani) nyert. Az összetett ma már nem változott, Gall megnyerte a körversenyt, Valter pedig maradt a második helyen, ami újabb 30 (!) UCI pontos jelent a nemzetnek. Frissítés szombat: A verseny szombati, 161 km hosszú, hegyi befutóval végződő szakaszát az osztrák Gall nyerte, Valter Attilla a győztest követő 10 fős csoporttal ért be, 13 mp hátránnyal a 10. helyen. Ezzel összetettben a második helyre csúszott vissza, hátránya 5 mp az utolsó szakasz előtt Gall-al szemben.

2019.03.16. - A XI. kerületi Öveges iskola kertjében került sor a 2019-es Vitanika Eleminátor sorozat idei második futamára, melyet 75 indulóval rendezett az újbudai Superior MountainBike csapat Búr Zsolt vezetésével. Az U5-ös korosztálytól egészen az elit korcsoportig tartottak futamokat. Eredménylista a letölthető fájlok között!

2019.03.14. - Peák idei első versenyén bombaerős mezőny állt rajthoz a harminckilencedik Wanzeel Koerse kermesse viadalán, ahol a SEG Racing Academy színeiben Peák Barnabás is ott volt. A táv 164km volt, a versenyt végül Elias van Breussegem (Tarteletto-Isorex) nyerte Barna csapattársa Jordi Meeus (SEG Racing Academy) és Lionel Taminiaux (Wallonie-Bruxelles) előtt. A magyar versenyző ötvenhét másodperc hátránnyal az előkelő nyolcadik helyen zárt.

2019.03.13. - Április 27-28-án ismét várja a magyarokat a 28.Fertő-tavi kerékpár maraton, mely az idei Austria Top-Tour nyitó állomása is egyben. A szombati napon egyenkénti és páros időfutamokra kerül sor Mörbisch-ből indulva 22 km-es távokon. Vasárnap a hagyományos, 125 km-es tókerülő országúti maraton melett (melyben 585 m szintkülönbség van), egy könnyebb 55 km-es táv is várja az érdeklődőket. A hosszú távon minden évben 1000 fölötti résztvevőt regisztrálnak, általában 15-20% magyar, a többiek pedig Közép-Európa számos országából jönnek (osztrákok, csehek, lengyelek, szlovákok, németek, szlovénok). A tókerülés során először a magyar oldalt tudják maguk mögött a résztvevők, majd a táv hátralévő háromnegyedét Ausztriában töltik. A rajt után a Mörbischből kivezető úton rögtön egy hosszú és combos emelkedő rendezi el a mezőnyöket, majd a további dombocskák inkább a maraton fináléjában bukkannak fel újra. Néhány fontos infó: A kedvezményes nevezési sáv még márciusban érvényes, áprilistól tovább drágul a nevezés A nevezési csomagban mindig értékes ajándékokat és igényes frissítő állomásokat is kaphatunk Az időfutamnál fontos kiemelni, hogy külön ranglista készül a profi kerékpárral indulóknak és az amatőröknek, akik hétköznapi bringával versenyeznek Aki szeretne az Austria Top Tour sorozatban is részt venni, erre külön lehet regisztrálni, de nem muszá, az sem gond, ha valaki csak a Fertő-tónál indul. Az eseményen magyar szpíker is van, tehát a magyar versenyzők is megtudnak minden fontos információt és kereshetnek is bátran, ha bármilyen kérdésük van A verseny hivatalos oldala: www.neusiedlersee-radmarathon.com Szállásfoglalási lehetőségek: Tourismusverband Mörbisch Hauptstraße 23 7072 Mörbisch am See Tel.Nr.: +43 2685 8430 Fax: +43 2685 8430-9 E-Mail: tourismus@moerbisch.com Web: www.moerbischamsee.at

2019.03.12. - A Tour de Hongrie több mint kilenc évtizedes történetében első alkalommal mutatták be a verseny útvonalát gála keretében: az eseménynek március 12-én kedden az impozáns Budapest Music Center adott otthont. A legnagyobb magyar kerékpárverseny 2019. június 11-én Siófokon rajtol, a nemzetközi mezőny 6 versenynap alatt, 11 megyét érintve összesen 890 kilométert tesz meg a székesfehérvári befutóig.

2019.03.11. - Március 8. és 10. között immáron tizenkettedik alkalommal került lebonyolításra az International Tour of Rhodes szakaszverseny a görögországi Rodosz szigetén, ahol Dina Márton az összetett nyolcadik helyén zárva, újabb három UCI Europe Tour pontot gyűjtött hazánk számára.

2019.03.11. - Amikor a pruszkowi velodrom omnium versenyének záró száma, a 100 körös pontversenye után legurult a pályáról Lovassy Krisztián, bevörösödött szemeiben a (közel 60-os átlag miatti menetszél "kikezdte") hatalmas megkönnyebbülés látszott. A vilagbajnoksággal egy közel 10 hónapja tartó hajsza ért véget. A hajsza végcélja a tokiói Olimpia, melyhez sok rögös úton kell először átjutni. Korábban a pályakerékpáros szakág scratch és pontverseny számaira koncentrálva, kevésbé ismerhette meg a 4 futamos (egyetlen napon) omnium kegyetlen igazságait. Egy napon négyszer is rajthoz állni, négyszer toppon lenni. Kőkemény! Dehát az Olimpián nincs se scratch, se pont, így maradt az omnium és a versenyfutás idővel, pontokkal, több versenyzőt párhuzamosan managelni tudó nemzetekkel. A világkupa sorozat rajtlistáit böngészve alig-alig találunk olyat, aki minden fordulón rajthoz állt. Nem is célszerű. Neki egyszerűen nem volt más lehetősége, ha ott akart lenni a VB-n. Párizs, Milton, Berlin, London, Cambridge, Hong-Kong. Világkörüli utazás, ami nem a medencézésről és koktélokról szólt. A szezon elején két hatalmas bukás egymás után, ahogyan ő mondja, az előtte való 18 évben nem esett két ekkorát. Ennek meg is lett a böjtje. Hátból kioperált velodrom szálkák, állandó félelem a bukástól a mezőnyben, sportpszichológusi kezelések. Mindezek közben a háttérben egy állandó és nagyon stabil pont (ami nélkül talán mindezeken túl nem lendült volna ilyen gyorsan), Pataki Ibolya. Persze csak az eredmények számítanak. Ami lehet majd még jobb is, de ne felejtsük el, a 24-be bejutni és egy VB-re kijutni már önmagában óriási dolog. A kezeket ezután sem lehet zsebre rakni, az Olimpiához az idei év csak az alaphangot adta meg, ez volt a "beugró". De nem volt elég és ugyanennyi nem is lesz. A következő 12 hónapban még optimálisabban kell alakulnia mindennek, hogy egy karrier csúcspontján ott lehessen "Sumi" az ötkarikáson.


2019.03.05. - Sportolj könnyebben: fiatal sportolókat támogat a MOL Alapítvány Az ország minden részéből várják a tehetséges diákok jelentkezését  A fiatal, tehetséges sportolók útiköltségtérítésre, eszközvásárlásra és egyéb, sportoláshoz kapcsolódó költségek támogatására pályázhatnak.  A rendelkezésre álló keretösszeg 25 millió forint.  Március 31-ig lehet pályázni a molalapitvany.hu oldalon. Budapest, 2019. március 4. – A MOL Tehetségtámogató Program Sport pályázata azoknak a 10-18 év közötti általános vagy középiskolás diákoknak nyújt anyagi segítséget, akik tehetséges sportolók és országos vagy nemzetközi versenyen is bizonyítottak már. Az útiköltségtérítésre, eszközvásárlásra és egyéb sportoláshoz köthető költségek támogatására benyújtható pályázatokat a hónap végéig várja a MOL Alapítvány. A 25 millió forintos keretösszegű pályázatra bármilyen sportág versenyzői nevezhetnek, amennyiben magyarországi sportegyesületnél leigazolt versenyzők, és országos vagy nemzetközi versenyeken kiemelkedő eredményeket értek el. Pusztai Liza vívó, Péni István sportlövő, és Görbe Soma motorversenyző is azok között van, akik már korábban nyertek a pályázaton. „Nagyon felszabadító, ha minden energiámat a felkészülésre tudom fordítani, és nem kell anyagi dolgokon aggódnom” – mondja Pusztai Liza, kadét világ- és Európa-bajnok, junior Európa-bajnok, ifjúsági olimpiai bajnok, felnőtt Európa-bajnoki bronzérmes magyar kardvívó, akit 2016 óta támogat az alapítvány. A motorsport köztudottan rendkívül költséges sportág, így a 12 éves Görbe Somának nagy segítséget jelent az alapítvány támogatása, amelyből utazásai egy részét fedezheti. „Legutóbb a spanyolországi Albacete-be, a European Talent Cup versenyére utazhattam el a kapott pályázati összegből, ahol sikeresen szerepeltem, és az 57 indulóból a 17. lettem. Itt figyelt fel rám a Bester Capital Dubai MotoGP junior csapatának vezetője, aminek köszönhetően 2019- ben az ő szineiben versenyezhetek.” „A sportlövészet újra népszerű, egyre többen vannak a pályán, és több olyan versenyző van, aki szívvel-lélekkel csinálja. Ennek egyik nyilvánvaló oka, hogy a megnövekedett támogatási lehetőségeknek köszönhetően azok is meg tudják venni a szükséges fegyvert és lőszert, akiknek korábban ez anyagi nehézséget okozott” – hangsúlyozta a 21 éves Péni István, ifjúsági olimpiai- és ötszörös junior Európa-bajnok sportlövő, akinek az eszközvásárlását 2011 óta segíti a MOL Tehetségtámogató Program Sport, illetve a 18 éven felülieket támogató Tehetségtámogató Klasszis pályázata. A pályázatok elbírálását a MOL Alapítvány kuratóriuma végzi szakértői zsűri segítségével. 2018-ban az alapítvány a MOL Tehetségtámogató Program keretében összesen 71 fiatalnak nyújtott támogatást 25 millió forint értékben. A program 2006-os indulása óta összesen pedig több mint 2000 fiatal sportoló fejlődéséhez járult hozzá, a szétosztott támogatás összértéke meghaladja a 400 millió forintot. A MOL továbbra is segíti a 18. életévüket már betöltött, és továbbra is eredményes sportpályafutást folytató korábbi pályázóit a Tehetségtámogató Klasszis program keretében. A pályázatokat március 31-ig lehet benyújtani kizárólag online felületen, a http://opa.molalapitvany.hu oldalán. A részletes pályázati információk https://molalapitvany.hu/cikk/sport_kategoria oldalon érhetőek el.

2019.03.04. - 2019. február 19-én impozáns keretek között mutatta be idei csapatát az Epronex-BSS Oil Team. A sor jelenleg a horvátországi Omnisban edzőtáborozik, itt értük utol Garamszegi László csapatvezetőt.

2019.03.02. - A lengyelországi pályakerékpáros világbajnokság negyedik versenynapján Szalontay Sándor Sprintben, míg Lovassy Krisztián Omniumban volt érdekelt.

2019.03.02. - Filutás Viktor a 160 körös, 40 kilométeres pontversenyben volt érdekelt a lengyelországi Pruszkowban zajló pályakerékpáros világbajnokság harmadik napján. A magyar kerekes az első hajrá során rögtön pontokat is szerzett, ezt követően azonban szinte mindenki a körelőnyre hajtott, így nem volt egyszerű Viktor dolga. A szivárványszínű trikót végül a holland Jan Williem van Schip szerezte meg a spanyol Sebastian Mora Vedri és az ír Mark Downey előtt. Filutás a huszadik helyen zárt.

2019.02.24. - Valter Attila az összetett 3. helyén zárta a Tour of Antalya szakaszversenyt, ezzel 25 Europe Tour pontot gyűjtve!

2019.02.23. - A budaörsi repülőtér területén került sor a 2019-es Vitanika Eleminátor sorozat idei első futamára, melyet 75 indulóval és gyönyörű napsütéses, bár annál hidegebb időben rendezett az újbudai Superior MountainBike csapat Búr Zsolt vezetésével. Az U5-ös korosztálytól egészen az elit korcsoportig rendeztek futamokat. Ezt a helyszínt már megismerhettük a december 29-i cyclo-cross magyar kupa során, a verseny hátterének díszleteit ma is a fel és leszálló repülők és helikopterek adták a pörgős futamokhoz. Teljes eredménylista a letölthető fájlok között található. Az ELEMInátor egy kombinációs technikai felkészítő verseny, mely kifejezetten szolgálja az elemi (és innen a név) kerékpáros technikai tudás fejlesztését és annak mérését. Először minden korosztálynak teljesítenie kell a számára összeállított mesterséges (a valóságos természeti elemeket hűen utánzó) technikai elemeket és hiba esetén hibapontokat kapnak a gyerekek, amiket büntető másodpercekre váltanak. Második körben egy egyéni időmérő futamot kell teljesíteni technikai elemekkel tarkított ELEMInátor pályán. Az itt futott időhöz hozzáadják a büntető másodperceket és így kialakul egy rangsor. Innen a jól ismert (pl. 4cross) párosításból jönnek össze a négyes csoportok. A harmadik részben történik maga a társakkal való váll-váll melletti versenyzés. Futamonként az első kettő továbbjut a középdöntőkbe és döntőkbe, a 3. és 4. helyezett esik ki, de ők is helyosztókért versenyezhetnek a későbbiekben. A következő két eleminátor futamra március 16-án ugyanitt, majd március 30-án a diósdi Bringaparkban kerül sor. A versenyekre a csapat oldalán lehet nevezni ITT, aki pedig kíváncsi a mai esemény videóira, az visszanézheti az élőben adott facebook videókat is ITT. Fotógaléria ITT

2019.02.22. - Tizenhárom szakmai szervezet írta alá azt az együttműködési megállapodást, amely a Balaton kiemelt turisztikai térség kerékpáros turisztikai szolgáltatásainak fejlesztését biztosítja a jövőben. A mostani a valaha volt legszélesebb partnerség, amely a térség aktív kikapcsolódást ösztönző, bringás fejlesztéseire vonatkozik. 2019. február 22-én a Magyar Kerékpáros Szövetség, Balatonfüred Város Önkormányzata, Keszthely Város Önkormányzata, Balatonföldvár Önkormányzata, a Balatoni Kör Egyesület, a Balatoni Turizmus Szövetség, a Magyar Tourinform Szövetség, a BAHART Zrt., a SEFAG Zrt., a Bakonyerdő Zrt., Balaton-felvidéki Nemzeti Park, Magyar Közút Nonprofit Zrt., valamint a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége ültek asztalhoz, hogy aláírásukkal hitelesítsék az eddigi legnagyobb biciklis-turisztikai fejlesztési összefogást a balatoni régióban. A Magyar Kerékpáros Szövetség, a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt., a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Zrt. és a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány alkotta konzorcium a GINOP Irányító Hatóság 2018. év végi döntése értelmében valósítja meg a „GINOP 7.1.9-17 Turisztikailag frekventált térségek integrált termék- és szolgáltatás fejlesztése” című, a balatoni kerékpáros turisztikai szolgáltatások fejlesztését célzó projektet. A most megszületett megállapodás célja, hogy az érintett felek stratégiai és operatív szinten is együttműködnek a fenti projekt céljainak elérése, valamint a hosszú távú fenntarthatóság biztosítása érdekében. Dr. Princzinger Péter a konzorciumot vezető Magyar Kerékpáros Szövetség elnöke hangsúlyozta, az egyre népszerűbb profi és amatőr kerékpározás jelentős potenciállal rendelkezik a turisztikai országmárka szempontjából is. A mostani összefogás jól mutatja, hogy – akár egy kerékpáros boly a versenyeken –, egymást segítve olyan eredményeket tudunk elérni, amelyekre önmagunkban, külön-külön nem lennénk képesek.

2019.02.19. - Mint oly sok kerékpárcsapat a világon, így az Epronex - BSS Oil Group is Skoda gépjárműveket használ ebben az évben (is), így a Porsche Buda SKODA szalonjában került sor impozáns díszletek között a 2019-es bemutatóra. Nem csak a csapattagok családtagjai és szponzorok kaptak meghívást, hanem a kerékpáros szakma sok egyéb fontos szereplője is tiszteletét tette ezen a délutánon, ahol terveik mellett új mezüket is bemutatták a közönségnek. Igazán színvonalas sajtóeseményre került sor, sok kontinentális csapatnál sem láthatunk ilyen. Bár szponzorokkal nem áll rosszul a csapat, az UCI kontinentális szint pénzügyleg egy másik nagyságrend, így továbbra is klubcsapatként folytatja az Epronex, de Kiss Gergely, Garamszegi László és Köllő Zsuzsanna vezetésével a tavalyi 50 UCI versenynapnál is több a céljuk idénre. A csapat fókuszál a regionális versenyekre (hazai UCI versenyek, Országos Bajnokság, stb.) és nemzetközi UCI versenyekre is, meghívót kaptak többek közt a 10 napos Marokkói Körversenyre is. Ami az új tagokat illeti, legnagyobb igazolásuk az idei szezonra, a korábbi pályakerékpáros EB ezüstérmes, országúti magyar bajnok és jelenleg is olimpiai kvótafutó Lovassy Krisztián. Nemzetközi országúti versenyek tekintetében is ő tekinthető közülük a legtapasztaltabbnak, több szezont húzott le külföldi UCI csapatoknál. Mostani választása hátterében főleg az áll, hogy szeretné befejezni a tokiói Olimpia pályakerékpáros versenyeire 2020 márciusában záródó kvalifikációs időszakot és ott lenni az ötkarikás játékokon az omnium versenyszámban. A pályasport ezen állóképességi száma elképzelhetetlen országúti versenyek nélkül és Lovassy szerint idén egy sokkal nyugodtabb szezon elé nézhet országúton az Epronex-ben, mely pozitív hatással lehetett a pályán mutatott teljesítményére is. Krisztián szeretne a Tour de Hongrie-n is jól szerepelni, a válogatott színekben erre is lehetősége nyílhat júniusban.

2019.02.13. - Örömmel jelenthetjük be a negyedik prokontinentális csapat Tour de Hongrie részvételét: 2019-ben az olasz Neri Sottoli-Selle Italia-KTM is rajthoz áll a Magyar Körversenyen, jó néhány rutinos Giro d’Italia-menő érkezhet hazánkba! A francia Cofidis, az olasz Androni Giocattoli-Sidermec és az izraeli Israel Cycling Academy után egy újabb prokontinentális klub küldte el nevezését a 40. Tour de Hongrie küzdelmeire: a Giovanni Visconti nevével fémjelzett Neri Sottoli-Selle Italia-KTM. A patinás olasz együttes 2009 óta íródó történetében jó néhány igazi nagymenő megfordult soraiban, tekert a klubban a 48-szoros(!) Grand Tour-szakaszgyőztes olasz Alessandro Petacchi, a Giro d’Italia-győztes olasz Danilo Di Luca, az ugyancsak Olasz Körverseny-győztes olasz Stefano Garzelli, a Giro-negyedik olasz Dario Cioni, a Német Körverseny-győztes német Patrik Sinkewitz, a Giro-szakaszgyőztes olasz Luca Mazzanti, a kétszeres Giro d’Italia összetett negyedik olasz Andrea Noé, a kétszeres Tour de France-szakaszgyőztes olasz Filippo Pozzato, sőt, két esztendő erejéig a Tour de Hongrie címvédője, az olasz Manuel Belletti is. Napjainkban az olasz Giovanni Visconti az együttes rangidőse, s egyben a legtapasztaltabb versenyzője is. Pályafutása során olyan klubokban fordult meg, mint a Domina Vacanze, a Milram, a Quickstep, a Movistar vagy a Bahrain Merida, tíz Giro d’Italia-részvétel mellett kétszer a Vuelta a Espana, egyszer pedig a Tour de France távját is teljesítette. Kétszer nyert szakaszt a Giro d’Italián, összesen harminc profi győzelemnél tart. A rutinosabb versenyzők közé tartozik a négy-négy Giro-részvétellel büszkélkedő Edoardo Zardini és Francesco Manuel Bongiorno, amíg Liam Bertazzo, Giuseppe Fonzi és a kolumbiai Dayer Quintana két-két Olasz Körversenyen állt rajthoz. A csapat elsősorban az olasz versenyzőkre épít, tizennégy hazai kerekes mellett egy holland, egy kolumbiai és egy osztrák versenyzőt tud soraiban. A Neri Sottoli-Selle Italia-KTM – még Wilier Triestina-Selle Italia néven – tavaly részt vehetett a Giro d’Italián is, amelyen az azóta a CCC-het igazolt Jakub Mareczko révén három Top10-es eredményt is begyűjtött. Minden idők – eddigi – legerősebb mezőnyű Magyar Körversenyére kerülhet sor az idén júniusban, amelyen még sosem állt rajthoz egyszerre négy prokontinentális – vagy az évek során ennek megfelelő szintű – klubcsapat. Az idei Tour de Hongrie 2019. június 11-én kezdődik, az UCI 2.1-es kategóriájú nemzetközi verseny mezőnye június 16-án ér célba. Az érintett városokat és a viadal útvonalát hamarosan ismertetik majd az esemény szervezői.

2019.02.10. - Február 4. és 9. között rendezték Afrika legnagyobb presztízzsel bíró utánpótlásversenyét a kameruni Tour de l’Espoir viadalt, melyen az U.C. Monaco sora is képviseltette magát, színeiben Karl Ádámmal.

« 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 ... utolsó »
Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések