Hosszú szünet után ismét munkában a Kondenzgyíkok!

E-mail  Nyomtatás
2012. április 23. hétfő

Lassan 10 év telt el, hogy a Miskolci Kondenzgyíkok hallattak volna magukról. Hajdanában a legelsők között csatlakozott ez a lelkes miskolci csapat az akkor alakuló Mountainbike Szövetséghez. Akkor még nem voltunk olimpiai sportág, és a menők között olyan nevek szerepeltek, mint a triatlonos fenegyerek Dezső Sanyi, vagy Eisenkrammer Karcsi, Ottó Józsi. Az egyesület sajna azóta eltűnt, bár az álltaluk rendezett OB-k hangulata máig jó emlék mindenkiben aki részt vett rajtuk (Diósgyőri vár-strand, Bánkúti DH és lánc nélkuli verseny, stb.).

 

A hajdani Főgyíkok I. Kondenzgyík Maraton Miskolc névvel most ismét egy jó hangulatú versenyt kínálnak mind a versenyzőknek, mind a bulizni vágyó montisoknak a Maratoni Hétvége keretében június második hétvégéjén (2012.06. 9-10.).

 

A verseny külön érdekessége amellett, hogy az MMTBSZSZ ranglista versenye is egyben, az, hogy a 20. Bükki Hegyi Maraton (www.hegyimaraton.hu) másnapján kerül megrendezésre, és akik mindkét maratont (futó, MTB) is teljesítik, indulhatnak 2012. év Kondenzgyíkja címéért és a vándorserlegéért!


A versenykiírás az alábbi linken érhető el, kedvezményesen előnevezni 2012. május 15-ig lehetséges:

http://www.miskolcmaraton.hu/informaciok.html?Name=Value

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:


Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Eddig hozzáfűzött kommentek:

2012.04.24. 16:48
Haj azok a régi szép idök... Sosem felejtem az 1994-es bánkúti ox (akkori nevén még cross country) futamot, tökig érö hóban, latyakban.

Görög-szigettúra 2016.
Távolság: 960 km
Szintkülönbség: 10200 m
Nehézségi fok: 7
Célpont: SVÁJC 2015.
Távolság: 960 km
Szintkülönbség: 13500 m
Nehézségi fok: 9
Déli-Kárpátok 2015.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések