Filippo Fortin pályafutása során már másodszor nyerte a GP Adria Mobil viadalát, Valter Attila 13., Dina Márton 14. lett!

E-mail  Nyomtatás
2018. április 01.
  |   Szerző: velo.hu

Remek magyar eredmények születtek a szlovén GP Adria Mobil egynaposán, ahol Valter Attila és Dina Márton is az első húszban zárt.

Negyedik alkalommal rendezték meg Szlovéniában a GP Adria Mobil 1.2-es besorolású egynapos versenyét, melyen a Pannon Cycling Team – Dina Márton, Filutás Viktor, Simon Péter, Szabó Miklós, Szatmáry András, Szöllősi Ferenc és Valter Attila – mellett az osztrák MyBike-Stevens színeiben Kusztor Péter is rajthoz állt.

 

Diavetítéshez kattints a képre


A Novo Mesto környéki 183,8 kilométeres pálya a Brezovica és a Vahta emelkedőit is tartogatva közel 3500 méternyi szinttel rémisztgetett. Az emelkedők ennek megfelelően megtették a hatásukat a mezőny több részre szakadt végül bő harminc kerékpáros érkezett sprintre, akik közül az olasz Filippo Fortin (Felbermayr-Simplon Wels) bizonyult a leggyorsabbnak, aki 2016 után már másodszorra nyerte meg ezt a viadalt. A második honfitársa Nicola Venchiarutti (Team Friuli), míg a harmadik a cseh Jiri Polnicky (Elkov-Author) lett.

 

Diavetítéshez kattints a képre


A magyarok közül Valter Attila és Dina Márton is a főmezőnnyel érkezett, előbbi a 13., utóbbi pedig a 14. helyen, miközben Simon Péter a bő kilenc percet kapó csoporttal zárt a 48. pozícióban. Sajnos a többi magyar versenyző nem ért célba.

 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések