Az oldal töltődik...
Címkék:
casco eurobike 2014 bukósisak
Lapozás: 1 2 3 4      2015-ös Casco újdonságok

A Casco az idei évben mutatta be a legtöbb új fejvédőt, így most inkább új színekkel támadtak követve a legújabb fluo trendet. Persze újdonságok is kerültek bemutatásra, mint a hipergyorsan sötétedő Vautron lencse vagy a Gams és Urbanic-TC sisakok! Következzenek a 2015-ös újdonságok.


Casco SPEEDairo RS


Diavetítéshez kattints a képre


Diavetítéshez kattints a képre


Immáron a harmadik integrált napszemüveggel rendelkező modelljét mutatta be a Casco. A nagy sikerű SPEEDairo és a kedvezőbb árú SPEEDster mellett most megérkezett az RS kivitel, ami nem csak festésében tér el a nem RS csúcsmodelltől. Az integrált napszemüveg fényre sötétedő Vautron lencsével rendelkezik. Teljesen torzításmentes a teljes felületén, kontrasztos látást biztosít, öntisztuló (azért ezt kipróbálnánk) és nem párásodik. A legdurvább a sötétedés pontossága és gyorsasága volt! A standon egy 21 LED-es UV lámpával lehetett tesztelni a lencséket. Gyakorlatilag azonnal sötétedik (1-2mp) és annyira érzékeny, hogy látszanak a LED-ek pöttyei a lencsén. Nagyon meggyőző volt és eddig egyik nagy szemüveggyártótól sem láttunk ilyen sötétedési sebességet. Az RS modell fekete/piros, illetve fekete/zöld színben lesz kapható.


Casco Daimor 2


Diavetítéshez kattints a képre


A belépő szintű, de komoly tudású Frameworx belső merevítő hálóval rendelkező Daimor országúti fejvédőnél nagy változás nem történt, azonban felvéve a ritmust a trendekkel most már fluo sárga színben is kapni lehet majd. Örülünk, hogy a németes konzervativizmust félretette a cég és feltűnő színek jelentek meg a palettán!

Hazánkban ez a két legkedveltebb fejvédő főleg ár/érték arányukat tekintve.

Casco Active TC + Sportive TC


Diavetítéshez kattints a képre


Diavetítéshez kattints a képreDiavetítéshez kattints a képre


Diavetítéshez kattints a képre


Hazánkban ez a két legkedveltebb fejvédő főleg ár/érték arányukat tekintve. Mindkettőnél érkeznek új színek 2015-re. Az Active a nőknek szánt kék/fehér és egy férfias matt fekete/fluo zöld színnel , a komolyabb Frameworx merevítéssel rendelkező Sportive pedig elegánsabb selyem fényű fekete és barna színnel bővül.


Casco E.motion Cruiser 


Diavetítéshez kattints a képre


Ugyan itthon lassabban halad az elektromos kerékpárok terjedése, a Csaco ezzel a siakkal megalkotta a világ első dedikáltam E-bike fejvédőjét, megnövelt tarkóvédelemmel, Klima-Automatik szellőzéssel és FourSeason téli bélés kompatibilitással. Most a matt fehér és fekete mellé egy feltűnő narancs színű is érkezik!


Casco Gams


Diavetítéshez kattints a képre


4in1, azaz négy az egyben. Ez a fejvédő megfelel a síelés (EN1077), a kerékpározás (EN1078), a hegymászás (EN12429) és a vízi sportok (EN1385) uniós szabványainak is! A három méretben kapható sisak AIRfit szellőzéssel, és CascoLoc fejméret állító rendszerrel lesz kapható. A láthatóságot reflekciós csík biztosítja, és még téli bélést is lehet majd kapni hozzá a nagy hidegben való sportoláshoz!


Casco Urbanic-TC


Diavetítéshez kattints a képre


Teljesen megújult az Urbanic-TC sisakcsalád, amit a városi kerékpárosoknak, túrázóknak fejlesztett ki a német cég. A maximális biztonság érdekében (mivel városban több és nagyobb baleset érhet mint terepen) megnövelt tarkó és halántékvédelemmel rendelkezik, héjszerkezete pedig Monocoque In-Mold Combi felépítésű. A szellőzés csak látszólag csekély, mivel a Klima-Automatik rendszert építették bele. A Disk-Fit-Vario fejméretállítást pedig már tavalyi tesztjeink során is tökéletesnek találtuk. Öt színben lesz kapható, amibe a rikító lime/neon és piros/fekete is beletartozik.


A Casco fejvédőket a www.casco-helme.de oldalon találod meg.

 

Legfrissebb velo.hu hírek:

Országútis hírek külföldről: elhunyt Davide Rebellin, megerősítette a Girón való részvételét a világbajnok, továbbra is kérdéses a B&B Hotels jövője

Országútis hírek külföldről: nagyszabású rendezvényre volt hivatalos Valter Attila, a Roubaix-ra fókuszál Mohoric, kolumbiai csapattal társulhat Savio

Országútis hírek külföldről: visszatérhet a TdH-ra a Bora, arculatváltás a női Vueltán, Foss a vb-címe ellenére is elégedetlen