Elérhető a kedvezményes jegyvásárlás a 2015-ös Bringaexpora

E-mail  Nyomtatás
2015. január 06. kedd
  |   Szerző: Velo.hu

 

Diavetítéshez kattints a képre

 

2015. február 26 - március 1. között ismét várja a PORT Bringaexpo az idei modellújdonságok iránt érdeklődőket és az egész napos programot kereső családokat is. A kiállítók mintegy 10.000 négyzetméreten mutatják be az újdonságokat a Hungexpo G pavilonjában, naponta 10-18 óra között. A kedvezményes, elővételes jegyvásárlás már elérhető az expo oldalán ITT. A jegy a párhuzamosan zajló Utazás kiállításra is érvényes.

 

A termékeket nem csak megnézni, de egy részüket kipróbálni is ki lehet a Bringaexpo tesztpályáján. Ezen kívül a gyerekeket KRESZ pálya és Bóbita játszó sarok is várja. A színpadi programok között szerepel triál, dirt és művészi kerékpár bemutató, valamint ismét felállításra kerül a népszerű pumpapálya is.

 

A kerékpárral érkezőket ingyenes és őrzött kerékpártároló fogadja a Hungexpo I-es számú főkapujánál. A kiállítók végleges listája február 1-től lesz elérhető az expo oldalán, ahogyan a részletes programok is.

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések