Dér Zsolt és Pelikán János is Ausztriában folytatja

E-mail  Nyomtatás
2015. december 31. csütörtök
  |   Szerző: Mihály Norbert

A 2015-ös évet az Utensilnord majd pedig a Paraguay-i Start-Massi színeiben töltő Dér Zsolt, az osztrák kontinentális Team Vorarlberg csapatában folytatja pályafutását. A Thomas Kofler által vezetett sor Victor De la Parte révén megnyerte a kiemelt kategóriás Osztrák Körversenyt, a Fleche du Sud viadalát valamint Nicolas Baldo kapcsán a Párizs-Mantes en Yvelines egynaposát is.

 

Diavetítéshez kattints a képre


Zsolt olyan csapattársak oldalán készülhet a 2016-os évre, mint a korábban az IAM Cycling gárdájánál versenyző svájci Patrick Schelling, a Bretagne csapatánál megforduló francia Clement Koretzky vagy éppen a Tour de Hongrie során szakaszt nyerő német Manuel Porzner.


Mindeközben egy másik remek hír is napvilágot látott. Az idei cyclo-cross magyar kupasorozatának győztese Pelikán János Kusztor Péter csapattársa lesz a szintén osztrák kontinentális Amplatz-BMC soránál.

 

Diavetítéshez kattints a képre


A 2015-ös Magyar Körversenyen is brillírozó gárdát már nem nagyon kell idehaza bemutatnunk, hisz Kuszti mellett a szlovén Jan Tratnik és Andi Bajc valamint a szlovák Marek Canecky is kiemelkedik a keretből.
 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések