Crosskovácsi Utánpótlás XCO verseny 2018: Eredménylista

E-mail  Nyomtatás
2018. április 15.
  |   Szerző: VELO.hu

 A Crosskovácsi bikeschool rendezésében 2018.04.15-én Nagykovácsiban kezdődött az idei utánpótlás mountain-bike xco magyar kupa. A kastélypark tökéletes helyszín volt megint, ahol az ügyessegi es az xco palya is jol megfert egymas mellett. Minden korcsoport indulóinak először az ügyességi pályá(ka)t kellett teljesíteni, az itt szerzett hibapontok alapján hendikepp rendszerrel (korcsoportonként eltérő másodpercnyi időhátrányt jelentett 1-1 hibapont) sorakozhattak fel az xco rajthoz.

A résztvevők a nevezési díjért egy hot-dogot és üdítőt is fogyaszthattak, korrekt volt a dobogósok nyereménycsomagja, rendeztek tehetségkutató futamokat is és jó ötletnek bizonyult a kerékpáros termékbörze is (ahová be lehetett adni a kinőtt/megunt cuccokat). Végre nem kellett minden korcsoportnak megvárni az utolsó futamot a saját eredményhirdetésével, az u9-11-13-as korosztálynak ezt már délben megtartották.

 

 

 

Diavetítéshez kattints a képre

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:


Letölthető dokumentumok:

Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések