Bemutató + VIDEÓ: Sagan új sisakja, a Specialized S-works Evade II

E-mail  Nyomtatás
2018. március 11.
  |   Szerző: VELO.hu

Diavetítéshez kattints a képre

 

 A leggyorsabb tovább gyorsult

Az új Evade-t a WinTunnel-ben álmodták, tervezték és teremtették. Hogy miért? A Specializednél sosem tudnak uralkodni magukon, mindig a leggyorsabbat szeretnék létrehozni.

 

 

Több, mint egy sisak a sebesség oltárán

A tikkasztó melegben sosem volt cool tekerni – az a baj, hogy az aero sisakok eddig nem tudtak erről! A Specailizednél kidobtak mindent, ami a légáram útjában állhat, így annyira könnyedén szellőzik, mintha sisak sem lenne rajtad.

 

 

Még kényelmesebb

Meghallgatták a felhasználókat is, az új Evade rövidebb, kompaktabb kialakítása mellett megtartotta mindazokat a tulajdonságait amiért szerettük. Még mindig a világ leggyorsabb sisakja, és annak is érződik.

 

VIDEÓ:

 

 

 

Puzzle-alapú tesztelés

Egy gyors sisak mindig a gyors részegységek összessége – tehát külön-külön és együtt is tesztelték az összetevőket. Emiatt megtehették, hogy olyan teszteknek vessék alá a terméket, amelyről más sisak csak álmodik, így lett végeredményben ez a sisak a leggyorsabb, amit létre tudtak hozni.


 

Kivételes hőterhelés

A szellőzés minőségének tesztelése olyan, mint a sötét mágia – egy furcsa mágus helyett a szélcsatorna hátsó részében inkább kialakítottak egy saját protokollt. Összeégettek pár szivacsbetétet? Simán. Többet tanultak így, mint eddig, a sisakok szellőzéséről? Persze. Ebből Te csupán azt érzed, hogy a legtikkasztóbb hőségben is fantasztikusan fog szellőzni a fejvédőd.

 

Diavetítéshez kattints a képre


 

A Win Tunnelt okkal hívják így

Miért tesztelik agyon a sisakot a szélcsatornában? Először is, hogy megint megalkossák a leggyorsabb sisakot a világon. nem csupán hat másodperccel gyorsabb, mint az előző Evade, 40 km-en, de majdnem olyan gyors, mint az S-Works TT fejvédő. Mindemellett érdemes megemlíteni, hogy ha hőgutát kapsz, semmi értelme spórolni a wattokon – a szellőzés legalább olyan fontos volt, mint az aerodinamika.

 

Ki használja a WorldTourban?

Peter Sagan, a Bora-Hansgrohe és a Quick-Step csapatai. Viviani, Gilbert, stb.

 

A sisak Magyarországon, készletről megvásárolható ITT

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések