A Specialized bemutatta a Peter Sagan kollekciót

E-mail  Nyomtatás
2018. április 08.
  |   Szerző: velo.hu

A Flandriai Körversenyt megelőzően mutatta be a Specialized valamint a Bora-hansgrohe csapata a Peter Sagan kollekciót, amely két kerékpárból, egy-egy vázból, sisakból és cipőből áll.

A regnáló világbajnok Peter Sagan kollekciója egy S-Works Roubaix és egy Roubaix Comp kerékpárt, egy S-Works Diverge vázat, egy S-Works 7 cipőt valamint egy S-Works Evade sisakot tartalmaz. A termékek színvilága lenyűgöző, egyszerre glitteres, matt és fényes. Minden darab kapott egy-egy Sagan idézetet és a szlovák sztár három országúti világbajnoki címének megjelölését, na meg persze egy a külön erre a célra szolgáló aláírást is.

 

Diavetítéshez kattints a képre


A kollekció plusz eleme az a Specialized S-Works Tarmac SL6 modell, melyet a szlovák kiválóság a Flandriai Körversenyen használt.

 

Diavetítéshez kattints a képre

 

Az első számú tétel a Specialized S-Works Roubaix kerékpár, amely Sagan saját egyéni ízlését kívánja megmutatni. A bringa korábban már bizonyította, hogy az egyik legstabilabb versenyeszköz Észak-Franciaország legendás rázatóin.

 

Diavetítéshez kattints a képre


A kollekció legtöbb tétele azért elég húzós áron érhető el a Roubaix Comp bekerülése épp ennek kapcsán képez alternatívát a véknyabb pénztárcával rendelkezők számára. A Roubaix Comp a hétköznapi hobbi kerékpáros bringája, tökéletes stílussal és figyelemfelkeltő megjelenéssel.

 

Diavetítéshez kattints a képre


Az S-Works Diverge vázszett ellenben az eleganciára törekszik. Sötét színeivel visszahúzódik, de magabiztosságot kölcsönöz.

 

Diavetítéshez kattints a képre


Vajon tényleg az S-Works 7-es cipő a tökéletes kerékpáros lábbeli? A tervezők véleménye szerint kivételes teljesítmény-átvitelt biztosít, első osztályú kényelemmel, kompromisszumok nélkül.

 

Diavetítéshez kattints a képre


Az új Evade sisakot Sagan dohai világbajnoki győzelme inspirálta. Az aero sisak lassan eljut arra a szintre, mintha nem is lenne a fejünkön semmi.


„Nem csak egy kerékpárt akartunk piacra dobni, ezért egy teljes palettát állítottunk össze, amely konkrétan egyetlen versenyzőhöz köthető – szól a Specialized sajtóközleménye. – Peter Sagan maga is kivette a részét a tervezésből. Erik Nohlinnal közel fél évig dolgoztak a termékek színpalettáján, ami úgy véljük, önmagáért beszél. A színeket a saját gyárunkban kevertük ki, melyben egy különleges minta is megtalálható. A Diverge vázat kivéve minden terméknél a feltűnőség és az egyediség kapta a főszerepet.”

 

Diavetítéshez kattints a képre

 

Ami az árakat illeti az S-Works Roubaix 2,7 millió Forint, az S-Works Comp 820.000 Forint, az S-Works Diverge vázszett 1 millió Forint, az S-Works 7-es cipő 100.000 Forint, míg az Evade sisak 65.000 Forint környékén elérhető.

 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések