Hajdú-Bihar Megyei Területi Évadzáró Kerékpárverseny - László Sándor Emlékverseny

2014. október 19.
Magyar / Országúti

Október 19-én vasárnap került sor Debrecenben a Hajdú-Bihar Megyei Kerékpáros Szövetség évadzáró versenyére. Az alábbiakban a szervezők beszámolója olvasható. Teljes eredménylista a letölthető dokumentumok között.

 

Fotó: Balázs István (Darts)Diavetítéshez kattints a képre

Fotó: Balázs István (Darts)

 

A szervezők beszámolója

 

A 2014. év egyik utolsó versenyére került sor ezen a hétvégén a már megszokott helyen, a Panoráma úton, mely ettől az évtől emléket állít az egykori debreceni kiválóságnak, László Sándornak. Érkeztek versenyzők Békéscsabáról, Szegedről, Nyíregyházáról, Margittáról, és itt voltak Csíkszeredáról a Tusnád felnőtt és up. korú versenyzői. Ne feledkezzünk meg a debreceniekről sem, akik között szép számmal vettek részt a DKSI up. korú versenyzői!

 

Az izgalmas futamokat követően rövid megemlékezésre került sor, mely során a Megyei Kerékpáros Szövetség elnöke Andó János, valamint Korhán László, László Sándor volt csapattársa méltatták néhány szóban az elhunyt kitűnő kerékpárost, majd az egybegyűltek félperces csenddel tisztelegtek a néhai sportoló emléke előtt.

 

A László Sándor Emlékverseny 80 km-es táv abszolút győztese a Tusnad Cycling Team (Románia) vezetője, többszörös parakerékpáros világbajnok és paralimpiai bajnok Novák Károly Eduárd lett, akinek ezúton is gratulálunk! Az elsőségért járó trófeát, a László Sándor Vándorserleget az egykori sporttársak Mányi Gábor és Korhán László adták át.
 

Letölthető dokumentumok:

Teljes eredménylista (208 KB)


Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések